середу, 29 листопада 2017 р.

Лист до Санти

Чи вам знайоме магічне відчуття наближення Нового року? Чим ви, зазвичай, займаєтесь напередодні зимових свят? 
Мені здається, що чекати Новорічну ніч, прикрашати ялинку, готувати подарунки та листівки - чарівно! Вірити у дива та казку, як найкраще виходить саме в цю пору. Тож, хочу вам розповісти про добру традицію: Різдвяні листи до Санта-Клаусу (англійський Дід Мороз). 
Зараз, завдяки розвитку цифрових технологій, діти різного віку, з будь-якої країни і з будь-якими запитами можуть писати їх, не відходячи від комп'ютера. Наприклад, на цьому сайті ви можете не тільки відправити Санті електронне повідомлення, а й перевірити, наскільки добре ви вели себе в цьому році, отримати листівку з підписом Санти, відвідати його персональний блог, переглянути його фотоальбом і, зрештою, почитати уривки з його улюблених листів.
Також є і другий варіант- звичайний лист. І сьогодні я хочу поділитися з вами справжньою адресою, того самого містечка Йоулупуккі, де живуть містер і місіс Клаус, їх північні олені та ельфи.
Santa Claus Main Post Office
FI-96930 Arctic Circle
Lapland, Finland



Детальніше, як писати листа англійською, у наступній статті.

Перед тим, як писати листа, подумай про:

  • список подарунків, які б ти хотів
  • список твоїх добрих справ

Не гайте часу, писати Санта-Клаусу треба хутко, адже до нього надходять листи звідусіль, і він не завжди встигає відповідати в термін. Лист-відповідь може прийти аж восени.. потішно буде згадати про Новий рік. Але, головне, щоб вітання були доставлені та бажання здійснилися!

P.S. Готовий друкований приклад листаДодайте ім'я, вік, країну та свої бажання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Як і куди надсилати бажання перед Новим роком

Напевно, ви збираєтесь писати лист діду Морозу! 🎅  А чи не час перевірити свої навички англійської і отримати вітання від самого Санта Клау...